Leave Your Message
010203
faqen kryesore
Rreth Nesh
Jiangyin Nangong Forging Co., Ltd. u themelua në mars 2003. Pas rritjes dhe zhvillimit të vazhdueshëm në vitet e fundit, ajo është bërë një ndërmarrje private falsifikuese gjithëpërfshirëse dhe e teknologjisë së lartë me procesin më të gjatë të përpunimit të falsifikimit dhe pajisjet më të plota të përpunimit në Kinë. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 120 hektarësh, me një sipërfaqe ndërtimi mbi 50000 metra katrorë dhe një vlerë totale të aseteve fikse prej mbi 385 milionë juanë. Është një ndërmarrje e prodhimit të falsifikimit që integron shkrirjen, falsifikimin, trajtimin e nxehtësisë, përpunimin e përafërt dhe me saktësi.
Mëso më shumë
20 +

Vite përvojë

385 +

Milion juan

90 +

Teknik profesional

5000 +

Metër katror të kompanisë

PRODUKTET THEMELORE

Të përkushtuar për t'ju ofruar produkte të cilësisë më të mirë

Boshti i rotorit të turbinës me avull për gjeneratorin e turbinës me avull Boshti i rotorit të turbinës me avull për gjeneratorin e turbinës me avull
06

Turbina me avull...

2023-11-23

Një turbinë me avull përbëhet nga një rotor që mbështetet mbi kushineta dhe i mbyllur në një shtresë cilindrike. Rotori rrotullohet nga avulli që përplaset me fletët ose tehet e bashkangjitura mbi të cilat ushtron një forcë në drejtimin tangjencial. Kështu, një turbinë me avull mund të shihet si një seri komplekse rregullimesh të ngjashme me mullinjtë e erës, të gjitha të montuara në të njëjtin bosht. Për shkak të aftësisë së saj për të zhvilluar fuqi të jashtëzakonshme brenda një hapësire relativisht të vogël, turbina me avull ka zëvendësuar të gjithë lëvizësit e tjerë kryesorë, përveç turbinave hidraulike, për gjenerimin e sasive të mëdha të energjisë elektrike dhe për sigurimin e fuqisë shtytëse për anije të mëdha me shpejtësi të lartë. Boshti i rotorit. është një komponent qendror i motorit elektrik. Boshti i rotorit është boshti bartës për bërthamën e laminuar të rotorit dhe kështu transmeton çift rrotullues të induktuar elektrikisht nëpërmjet një lidhjeje pozitive përkatëse në transmetim. Boshti i turbinës lidh turbinën me gjeneratorin, duke u rrotulluar me të njëjtën shpejtësi si turbina. Në thelb është një artikull që përdoret në makinën e krijuar për të prodhuar energji të vazhdueshme. Sistemi në të cilin përdoret kryesisht nxjerr energji nga një rrjedhë lëngu dhe më pas e konverton atë në një formë të përdorshme ose të mesme. Boshtet e rotorit përdoren gjithashtu në shumë sektorë të mëdhenj dhe tradicionalë të inxhinierisë, si prodhimi i energjisë dhe miniera. Ato janë komponentë kyç në shumë impiante të prodhimit të energjisë dhe shpesh janë me përmasa dhe fuqi të madhe. Notat kryesore të materialeve për boshtet e rotorit të tubave që kemi prodhuar më parë janë:

LEXO MË SHUMË
01020304

CERTIFIKATA JONË

API 6D,API 607,CE, ISO9001, ISO14001,ISO18001, TS.(Nëse keni nevojë për certifikatat tona, ju lutemi kontaktoni)

652e4891es
652e489gfh
652e489zvv
652e489zlv
652e489wy6
652e4891es
652e489gfh
652e489zvv
652e489zlv
652e489wy6
652e4891es
652e489gfh
652e489zvv
652e489zlv
652e489wy6
0102030405

Kontrolli i cilësisë

SHËRBIMET INXHINJERIKE
kompania_intr1lq9
Zbulimi ynë i fundit...

Hyrje: Mirë se vini në bord, shokë entuziastësh detarë dhe ekspertë të industrisë! Sot...

faqja kryesore
Rritja e operacioneve minerare...

HyrjeNdërsa industria minerare vazhdon të evoluojë, kompanitë minerare janë vazhdimisht...

Steam-Turbine-Rotor-Bosht7ci8
Çlirimi i pushtetit: Roli...

Hyrje: Turbinat me avull janë komponentë thelbësorë në fuqi të panumërta ...

Bisedoni me ekipin tonë sot

Ne krenohemi që ofrojmë shërbime në kohë, të besueshme dhe të dobishme

hetim tani